Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 24 d’abril del 2014

ELS VOSTRES MOMENTS


El valor de les coses no està en el temps que duren sinó en la intensitat amb què succeeixen. Per això existeixen moments inoblidables, coses inexplicables i persones incomparables.



VOLEM QUE RECORDEU AQUELLS MOMENTS INOBLIDABLES DEL VOSTRE PAS PER L'ESCOLA

Aquelles imatges que us porten bons records o les anècdotes que us han passat.

Teniu una setmana per penjar-les! (fins dimecres 30)

7 comentaris:

  1. Un moment inoblidable: El dia que la Sta. Glòria va admetre que era "el oído" i no "el toro". Això si que és inoblidable.

    Ah no.

    Perdoneu.

    Que aquest dia encara no ha arribat.

    ResponElimina
  2. Quan l'Hernán va arribar vint minuts tard a classe i va dir-li a la Glòria:
    -Lo siento, tenía que pasear al perro.

    ResponElimina
  3. Quan a física de 1r de batxillerat fèiem el tema de les caigudes lliures, en Xevi ens va dir que: si dos cossos amb la mateixa forma els llencem des d'una determinada alçada, no importa el pes que tinguin, sempre cauran al mateix temps. Sobtadament, l'Hernan aixeca la mà i s'oposa completament a aquesta teoria. Ho fa de tal manera (ara no recordo ben bé si va ser el mateix dia o el següent) que tota la classe anem a les escales laterals a llençar dues ampolles iguals, una amb aigua i l'altre sense. Evidentment, en Xevi tenia raó.

    ResponElimina
  4. El moment inoblidable, com molts ja sabreu, és aquell on la Sta. Maria Plaja va pujar a la taula amb una cadira per explicar-nos quines eren les vocals fortes i les dèbils. Amb els seus corresponents gestos...

    ResponElimina
  5. Crec que un dels moments que no oblidaré són els plans de "missió impossible" que ens inventavem amb la classe per poder canviar, si teniem sort, les dates dels exàmens que ens havien posat feia setmanes. Com mil i una idees per no fer l'examen de català de 1r de Batxillerat. Equip Alfa preparat!

    ResponElimina
  6. El dia que vaig arribar puntual per ultim cop

    ResponElimina
  7. El dia en que vaig aprovar el meu primer examen d'anglès.

    ResponElimina